Horstmantekniken

 

Horstmanntekniken är en enkel, noninvasiv kroppsterapi som löser upp fysiska, känslomässiga och mentala blockeringar. Under en behandling håller jag på olika energipunkter på klientens kropp samtidigt som jag varsamt mobiliserar i axel-, höft- eller fotled.
Horstmanntekniken kommer från Australien och används över hela världen.
Grundtanken är att gamla trauman och negativa upplevelser lagras i kroppens cellminne och orsakar blockeringar som kan leda till onaturlig kroppshållning och smärta i t ex axlar och ländrygg. På en känslomässig nivå kan tekniken hjälpa dig att bryta gamla mönster och forma nya positiva tankebanor.

Jag erbjuder:
Arm-Shoulder Release:  Arm-Shoulder Release behandlar främst nack- och axelpartiets muskler, senor och leder. Behandlingen kan vara effektiv vid t ex musarm, tennisarmbåge, frozen shoulder, axel- och nackbesvär, astma och andra blockeringar i bröstet. Många upplever att behandlingen underlättar djupandning.

Ileosacral (bäckenet) Release: Basen i Horstmanntekniken och balanserar både kropp och själ. Behandlar i huvudsak höftområdet och ger oftast en snabb smärtlindring vid ländryggsbesvär. Passar bland annat vid besvär i ländrygg och bäcken samt vid artros i höft och knä.

Foot Release: Påverkar bland annat ryggradsreflexerna och kan lindra värk i nacke, rygg och knä.  Används i allmänhet i kombination med andra Horstmannbehandlingar. En unik, enkel behandling som via meridian- och nervsystemet löser blockeringar i hela kroppen. Har du svullna underben är detta en bra variant.

Self Sabotage Release: Bearbetar främst känslomässiga och psykiska blockeringar så vi lättare kan bryta självdestruktiva mönster. Dessa omedvetna energimönster har ofta formats tidigt i livet, men påverkar oss som vuxna. På det fysiska planet är behandlingen lämplig för besvär med ländrygg och ischias. För att få full effekt av Self Sabotage Release gör man vid föregående behandlingstillfälle en omfattande Ileosacral Release.

Kunder berättar

"Efter två behandlingar var både stelhet och smärta i nacke och axlar borta. Besvär som jag hade haft i många år. Så skönt att vakna på morgonen och inte ha ont." 
Maria


"Jag var så sned i höfterna att jag fick gå med ilägg i skorna. Redan efter en behandling var jag så mycket bättre att jag kunde sluta med skoinläggen."
Lina


"Domningarna i händerna försvann nästan på en gång. Nu slipper jag operation!" Kerstin