Reiki & Karuna

Reiki är en mycket gammal Japansk energiterapi för balansering och läkande av kroppen. Reiki ger en djup avslappning som hjälper kroppens egna läkningsprocesser. Ordet Reiki kommer från Japanskan och betyder universell livsenergi.

Under en Reikibehandling ligger du påklädd på massagebänken och jag håller mina händer på olika positioner på din kropp. Många upplever värme och de flesta blir så djupt avslappnade att de somnar en liten stund. Känner du dig väldigt stressad, upplever en obalans i kroppen eller livet i allmänhet, kan Reiki hjälpa till att stödja kroppens självläkningsprocess.

Reiki är godkänt som avdragsgill friskvård.

Reiki fungerar också väldigt bra att ge till djur som är stressade, obalanserade eller har ont i kroppen. Hör av dig om du vill att jag ger ditt djur en Reikibehandling.

Jag håller även kurser för dig som vill kunna använda Reiki för att behandla dig själv eller andra.

Reiki 1 hålls under två halvdagar och kostar 2000 kr inklusive fika, kursmaterial och en uppföljningsträff. Under kursen får du lära dig att behandla dig själv och andra.

Reiki 2 hålls under en heldag eller två halvdagar och kostar 2000 inkl.fika, lunch, kursmaterial och en uppföljningsträff. Under kursen lär du dig att sända Reiki på distans
.


Karuna är en fortsättning på Reiki och ger dig ytterligare 9 symboler att använda i dina behandlingar av dig själv eller andra. Jag håller kurser i Karuna 1, vilken kräver att du har gått Reiki 1 och Karuna 2, som du kan gå efter Reiki 2.

Skicka ett meddelande om du vill ha mer information om kursernas innehåll.

Kunder berättar

"Reikin var så behaglig och gav mej så mycket så jag bestämde att jag ville kunna reika mej själv. Att få Reiki i händerna var en fantastisk upplevelse och jag använder det varje dag. Inte bara på mej själv utan även på min familj och mina djur. Min man var en stor skeptiker, men nu ber han om Reiki för det hjälper honom när han har ont i rygg och nacke."
Stina

"
Jag blev så avslappnad och liksom försvann bort ett tag. Efteråt kände jag mig full av energi"
Eva